Drie redenen waarom je gebruik zou moeten maken van videomarketing!

videomarketing
[vc_row][vc_column][vc_column_text]De wereld van vandaag is veranderd. En zeker als het gaat om marketing.
Ben je op zoek naar een partner die deze verandering haarscherp voor je in beeld kan brengen? Een partner die op een frisse manier meedenkt in je marketingmix? Zoek niet verder, start vandaag nog met videomarketing!

Marketing is in de 21e eeuw niet meer hetzelfde zoals wij ooit uit het tekstboekje hebben geleerd. Sociale media, het internet en de snelheid waarin deze zich ontwikkelt, zorgen ervoor dat we marketing niet meer als een traditionele optelsom van de 4P’s – product, prijs, promotie en plaats – kunnen zien. Tegenwoordig draait het allemaal weer om toegevoegde waarde voor de klant. En dit begint bij het begin van de klantbeleving: videomarketing.

1. Toegevoegde waarde, maak echt contact met je klant.

Hoe eenvoudig kan je de emotie van je bedrijf overbrengen bij je potentiële klant? Uit onderzoek van Trendsactive blijkt dat 52% van de Nederlanders vindt dat het de verkeerde kant opgaat. Inmiddels is het woord post-truth uitgeroepen tot het woord van 2016. Zet in op kwalitatieve video, waarmee je betekenis geeft aan de onderwerpen waar je als organisatie of merk voor staat. Met een video laat je zien hoe de sfeer is binnen je bedrijf. Klanten zien direct met wie ze te maken hebben, waardoor er een grotere klantenbinding en meer vertrouwen ontstaat. Laat de echte mensen van je bedrijf zien en ontdek dat je de echte mensen bereikt.

Kijk bijvoorbeeld naar onderstaand filmpje van Sjoerd. Hij is vakkenvuller bij de Albert Heijn, maar hij heeft ook altijd vlogger willen worden:

2. Videomarketing werkt, hieronder een aantal cijfers:

80% van de mensen reageert sneller en is eerder geneigd een product of dienst te kopen na het zien van video (bron: Frankwatching).
60% kijkt liever een video dan het lezen van tekst (bron: Frankwatching).
6% meer omzet door gebruik van video (bron: Reckitt Benckiser).

3. Door regelmatig gebruik te maken van video ben je altijd actueel en vernieuwend.

Je bedrijf is constant in beweging: technische updates, technische mogelijkheden, producten, rente en spaarmogelijkheden, uitbreiding, verhuizing en ga zo maar door. Hoe houdt u uw klanten op de hoogte? Lange nieuwsbrieven waar de respons op terugloopt? Ga voor zekerheid dat je ontvanger ook de informatie tot zich heeft genomen door middel van een korte en krachtige video. Wees vernieuwend en vergroot de kans dat je informatie gewaardeerd en ontvangen wordt.

Videomarketing is op ontelbare manieren in te zetten in je communicatie met je klant. Of het nu gaat om sales, aftersales of het informeren van je klant. Video zorgt ervoor dat je een betere band opbouwt met je klant.

Feeling krijgen met ons werk?
[/vc_column_text][us_btn url=”https://www.variamedia.nl/?utm_source=blogpost&utm_medium=website&utm_campaign=buttonblogpostpost_10-juli#videomarketing&utm_nooverride=1″ text=”Klik hier” size=”14px” type=”primary” external=”0″ link=”url:http%3A%2F%2Fwww.variamedia.nl%2F%3Futm_source%3Dblogpost%26utm_medium%3Dwebsite%26utm_campaign%3Dbuttonblogpostpost_10-juli%23videomarketing%26utm_nooverride%3D1″ color=”primary”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *